Nekrolog for vores Formand Lene Brøndum Jørgensen

Det er med sorg, at vi fik meldingen tirsdag den 1. september, at vores formand for KIF Middelfart Fodstøtten (Lillebæltmarkedet) Lene Brøndum Jørgensen var afgået ved døden.

Lene har været formand for Fodstøtten i over 10 år.

Lenes store passion var Lillebæltmarkedet, som Fodstøtten arrangerede hvert år i Kristi Himmelfarts dagene. Lige siden første marked tilbage i 1993, har Lene været med til at arrangerer markedet.

Det første år som hjælper i madteltet, men de sidste mange år, har hun haft kontakten til kræmmerne, via mail, telefon og infovognen på markedet.

Lene havde et rigtig godt forhold til kræmmerne, og som hun altid sagde ”Kræmmere er et specielt folkefærd, og hvis jeg ikke er tydelig overfor dem, ja så løber de om hjørner med mig”. Kræmmerne og Lene var ikke altid enige, men der var en tydelig respekt for Lenes store engagement og meninger blandt kræmmerne.  Lene var et kendt ansigt rundt på mange kræmmermarkeder, og hun blev altid mødt med knus og kram, når hun mødt kræmmerne.

Men hvorfor brugte Lene så meget tid på Lillebæltmarkedet. Sidste år blev hun netop spurgt af avisen, hvorfor hun gjorde det. Lene svarede bramfrit: ”Jeg gør det, fordi det er skide sjovt”

Hun glædede sig altid til medhjælperfesten efter markedet, hvor hun kunne være sammen med alle de op til 200 frivillige, som år efter år hjalp til på Lillebæltmarkedet.

Vores tanker går til Lenes familie.

Æret være Lenes minde.

Bestyrelserne i

KIF Middelfart Fodstøtten

KIF Middelfart Fodbold

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort